معرفی روستای زیبای دره سور از توابع شهرستان جم وریز-

روستای دره سور از لحاظ آب وهوا بسیار مطلوب .شغل اکثر مردمان آن کشاورزی ودام پروری میباشد.محصولات این روستا عبارتند از سیفیجات.لیمو.انار.خرما.گندم.این روستا را با نام بزرگ خاندان زائرعبدالعلی درخشان می شناسند.
چهارشنبه, ۹ آبان ۱۳۹۷، ۰۱:۵۴ ب.ظ

رخدادهای 13 آبان

13 آبان

13آبان هم چنین روزی است که در آن سه حادثه مهم رخ داده است و در تاریخ بعنوان سه رخداد بزرگ سیاسی ثبت شده است .

الف : آبان ۱۳۴۳ تبعید حضرت امام به ترکیه .

ب: ۱۳ آبان ۱۳۵۷ قتل عام و کشتار دانش آموزان و دانشجویان توسط مزدوران رژیم شاه .

ج: ۱۳ آبان ۱۳۵۸ تسخیر لانه جاسوسی امریکا به همت دانشجویان مسلمان پیرو خط امام .

از این رو ۱۳ آبان بخاطر یک سری ویژگی ها در فرهنگ انقلابی ما ، بعنوان یکی از ایام الله هاشناخته شده است . رخدادهای ۱۳ آبان در ۳ فاصله زمانی با ۳ هویت متفاوت حادث شده ولی هر سه حادثه یک پیام داشتند و برای رسیدن به یک هدف مشترک به وقوع پیوستند .

۱-هر سه اتفاق دارای یک نقطه اشتراک در مبارزه با استکبار جهانی به سرکردگی امریکاست .

۲-اگرچه این حوادث در زمانهای مختلف صورت گرفت اما حرکتی ممتد برای مبارزه با استکبار جهانی است .

۳-هر کدام از این سه حادثه یک چهره از استکبار را نشان می دهد آنهم چهره مردمی که در مقابل استکبار شد .

۴-هر سه رخداد اجزاء مشترک یک حرکت بود که منجر به ظهور انقلاب اسلامی و استمرار آن گردید .

۵-جنگ حق و باطل ویژگی هر سه حادثه می باشد که در این جبهه ، جبهه حق مردم و جبهه باطل امریکا و عمالش هستند .

۶-هر سه رخداد در شرایطی شکل گرفتند که موازنه قوا هیچ تناسبی با یکدیگر نداشتند و در موقعیتی کاملاً نابرابر به وقوع پیوست .

۷-در ۱۳۴۳ شاه بظاهر قدرت فائق بود امام (ره) را بازداشت و تبعید نمود. اما در نهایت بازنده بحران شد . در ۵۷ حکومت نظامی تهران قدرت فائق بود و براحتی قتل عام کرد ولی برکناری دولت شریف امامی در ۱۴آبان و بقدرت رسیدن ارتشبد از هاری و سپس سقوط رژیم پس از سه ماه را شاهدیم . در ۱۳۵۸ یک طرف امریکا و طرف دیگر مردم بودند . هر سه حادثه جبهه برتر و قدرتمند براساس محاسبات ، مغلوب شد و شکست خورد.

۸-در هر سه حادثه دشمن امریکا با ملت ایران مشهود است و در راس این سه حادثه مهم ، استکبار ستیزی و جدیت در راه مبارزه با شیطان بزرگ مثل آفتاب می درخشد .

۱- رخداد و حادثه اول : تبعید حضرت امام در سال ۴۳ – قانون کاپیتولاسیون در ایران تصویب شد یعنی امریکائی ها و افراد وابسته به هر قدرت بیگانه و سلطه در هر کشور دیگر اگر جنایتی کردند دستگاه قضایی آن کشور حق رسیدگی ندارد . آن روز بیش از دویست هزار نفر امریکائی در مشاغل مختلف در ایران حضور داشتند معنای این قانونی چی بود ؟ اگر از این دویست هزار نفر امریکائی ساکن ایران که حقوقهای کلان می گرفتند و در همه امور کشور دخالت میکردند ! هر جنایتی قتلی ، دزدی می کردند دادگستری حق ندارد به آنها بگوید بالای چشمتان ابروست . باید قضاوت درباره آنها زیر نظر امریکائی ها انجام شود . این یکی از قوانین ذلت بار برای همه ملتهایی بود که بدان تن دادند ولی امام تسلیم نشد و مقاومت کردند و این قانون را تقبیح کردند و رژیم عکس العمل نشان داد ، تبعید امام به ترکیه اتفاق افتاد . به عبارتی دیگر ، پس از حادثه ۱۵ خرداد سال ۴۳ که منجر به دستگیری امام و کشتار خونین مدرسه فیضیه گردید حضور امام در ایران نقطه امیدی برای مبارزان بود . یکسال و اندی بعد از این فاجعه و زمانی که طاغوت زمان احساس کرد با افشاگریهای امام تحت فشار شدید افکار عمومی و علماء جهان اسلام قرار می گیرد ، در ۱۳ آبان ۴۳ امام را تبعید کرد . خشم و کینه انقلابی مبارزان آن دوران از این اقدام رژیم پهلوی هرگز فروکش نکرد . در اینروز حرکتی آغاز شد که سرانجام با برچیدن حکومت طاغوت در ایران الگویی برای مبارزان راه آزادی و استقلال و مبارزه بی امان با امریکا گردید .

تبعید حضرت امام در پی اولین اعتراض مشخص و علنی ایشان به اسارت ایران توسط امریکا صورت گرفت . حضرت امام در جمع مردمی که روز ۵ آبان ۴۳ در منزلشان جمع شده بودند از احیاء مجدد کاپیتولاسیون که از وام ۸۰۰ میلیون دلاری امریکا به ایران سخن می گفتند و موجی از اعتراض علماء و روحانیون و مردم را بر علیه خاندان شاه در امریکا براه انداختند و مزدوران شاه به فاصله یک هفته ، همین روز ۱۳ آبان حضرت امام را دستگیر و به ترکیه و سپس به نجف تبعید کردند . بدین ترتیب روز ۱۳ آبان نقطه عطفی در مبارزات ضد امریکائی گردید و بخشی از فرمایشات حضرت امام عبارت است از : « والله گناهکار است کسی که داد نزند ، والله مرتکب کبیره است کسی که فریاد نزند . ای سران اسلام به داد اسلام برسید ، ای علمای نجف به داد اسلام برسید ، ای علمای قلم به داد اسلام برسید ، رفت اسلام … امروز تمام گرفتاری ما از آمریکاست تمام گرفتاری ما از اسرائیل است . اسرائیل هم از امریکاست این وکلا هم از آمریکا هستند این وزراء هم از آمریکا هستند که همه دست نشانده آمریکا هستند … »

۲- برگزاری سالگرد این روز در سالهای بعد ادامه داشت تا در ۱۳ آبان ۱۳۵۷ حادثه دیگری اتفاق افتاد. در اوج مبارزات انقلاب اسلامی و به مناسبت اعتراض به رژیم شاه در سالروز تبعید امام دانش آموزان پس از ۱۵ سال تبعید رهبرشان در دانشگاه تهران تجمع نموده و با شعارهای مرگ بر امریکا ، مرگ بر شاه به جنگ با طاغوت رفتند که منجر به کشتار وحشیانه این طرفداران نوجوان خمینی کبیر توسط ساواک در روز ۱۳ آبان ۵۷ شد. بطوریکه در جریان این اجتماع مامورین نظامی رژیم پهلوی به جمعیت دهها هزار نفری دانشجویان و دانش آموزان یورش برده و پس از وحشیگیریهای فراوان در حدود ۶۵ نفر از دانش آموزان و دانشجویان شهید و صدها نفر مجروح و مصدوم گردیدند. که سرانجام منجر به فرار شاه در کمتر از دو ماه شد و با فرار شاه خائن از کشور صدای خرد شدن استخوانهای سلطنت ۲۵۰۰ ساله را به گوش جهانیان رساند . از اینرو به خاطر بزرگداشت یاد شهدای این فاجعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ، ۱۳ آبان به عنوان روز دانش آموز نام گذاری و هر ساله مراسمی به این منظور از سوی دانش آموزان برگزار می شود .

۳- سرانجام با ورود امام ( ره) دهه فجر انقلاب اسلامی آغاز شد با پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام جمهوری اسلامی دسیسه های شیطان بزرگ علیه انقلاب هر روز بیشتر می شد . در سالگرد فاجعه خونین دانشگاه تهران که به روایتی شهید دانش آموز را تقدیم انقلاب اسلامی کرد در روز ۱۳ آبان ۵۸ دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در یک حرکت انقلابی ، لانه جاسوسی شیطان بزرگ امریکای جنایتکار را در تهران اشغال کرده و به این ترتیب انقلاب دومی جهت مبارزه با استکبار و مزدورانش آغاز شد . به فرموده امام، انقلابی بزرگتر از انقلاب اول را رقم زدند و بدین ترتیب شعار مرگ بر امریکا به استراتژی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران مبدل شد . و ملت مسلمان ایران به پیروی از امام راحلشان امریکا را شیطان بزرگ دانسته و مرگ بر امریکا را در همه تعقیبات نماز یومیه قرار دادند . یک روز پس از این واقعه دولت موقت به نخست وزیری مهدی بازرگان که نتواسنته بود پاسخگوی انتظارات مردم مسلمان و انقلابی در جهت مبارزه با ظلم و استکبار باشد با استعفای مهندس بازرگان ساقط شد و از طرف امام خمینی اداره امور کشور به شورای انقلاب واگذار شد .

آثار تسخیر لانه جاسوسی :

۱- ابهت امریکا در هم شکسته شد و روزنه امید و انگیزه مبارزه با ظلم و ظالم در جهان ایجاد شد .

۲-بی اثر شدن تلقینات امریکا برای مرعوب کردن ملتها .

۳-انقلاب را حفظ کرد و از افتادن در دام های خطرناک شرق و غرب بر حذر داشت .

۴-نقش بر آب شدن هدف امریکا در بازگرداندن استثمار و استبداد قبل از انقلاب به ایران که در صدد استفاده و چپاول منافع کشور بود .

۵-موجب بهم خوردن موازنه استعماری در منطقه شد .

۶-به فعالیت مملو از نیرنگ و توطئه سفارتخانه امریکا در تهران خاتمه داده شد .

۷-پرده از دیپلماسی جنایتکارانه واشنگتن برداشت .

۸-موجب فاش شدن نقش امریکا در غائله ها و جنگ افروزی های ایادی استکبار در تهران و کشورمان گردید .

۹-با اعتراض دولت موقت به گروگانگیری ، عدم حمایت گروهکهای ملحد و سازمانهای به اصطلاح خلقی از اقدام فوق ، بخوبی صف خادم و خائن را در آن دوران از یکدیگر متمایز ساخت .

۱۰-افشاء مهره های کاخ سفید در داخل تشکیلات دولتی ایران گاهی موثر در جهت شناخت دوستان و دشمنان انقلاب بود .

۱۱- موجب استمرار حضور مردم در صحنه ، تشدید احساسات ضد استکبار می شد . مخلص کلام اینکه در تاریخ ایران و هر کشور دیگری با امریکا جزء توطئه ، سلطه ، براندازی ، ظلم و ترویج و حمایت از صهیونیزم چیز دیگری دیده نشده است .

* در دولت های قبل یک عده خیال می کردند که اگر امریکا ارتباطاتش با کشوری مثلاً جمهوری اسلامی عادی شود و رابطه برقرار کنند ناگهان همه مشکلات اقتصادی ملت ایران حل خواهد شد! اگر کسی این طور فکر کند خطای عظیمی مرتکب شده است ملت ایران ارتباط با امریکا را یک دوره تجربه کرده است . امریکائی ها از سال ۳۲ که تمام قدرت استکباری را در ایران در دست گرفتند تا سال ۵۶ و ۵۷ هرچه داشتیم از ما گرفتند هر چه بوده است بردند . ناگفته نماند که انگلیس هم مثل امریکا است فرقی نمی کند قبل از امریکائی ها ، انگلیسی ها بر سیاست ایران مسلط بودند از اواخر دوران قاجار تا روی کار آمدن رضاخان تا بعد ، تا سال ۱۳۳۲ همه چیز در دست انگلیسی ها بود حکومت می آوردند ، حکومت می بردند ، نفت و منابع را غارت می کردند .

اما از نظر امریکا و سیاستمداران آمریکایی ارتباط برای این است که بتوانند بطور مرتب خواسته های خودشان را تکرار و دیکته کنند و ما را تهدید نمایند . ناگفته نماند که مبارزه با استکبار که امروز هم مظهر ، استکبار ، دولت و رژیم امریکاست جزء ذات این انقلاب و جزء کارها و خواسته های اصلی و اساسی این ملت است که به دخالت بیگانه ، به ذلت پذیری و به وضعیت بسیار تهدید آمیز قبل از انقلاب تن بدهد . چنانکه امروز اوضاع فضاحت بار آمریکا در جهان بویژه درون مرزهای خود و در منطقه که در اثر بیداری اسلامی به بار آورده را شاهدیم .

اما درس هایی که از این سه رخداد بزرگ سیاسی تاریخ معاصر ایران آموختیم عبارت است از :

۱) ۱۳ آبان ۱۳۴۲ درس پیروی از رهبری و ارزش ولایت الهی .

۲) ۱۳ آبان ۱۳۵۷ درس ستیز و مقابله با ظلم و جور و ستم .

۳) ۱۳ آبان ۱۳۵۸ درس ایمان و استواری و برائت از شیاطین.

اما نکته حائز اهمیت این که ۱۳ آبان امسال دارای ویژگی خاصی نسبت به سالهای گذشته دارد و آن به راه افتادن بیداری اسلامی در کشورهای مسلمان منطقه می باشد که عموماً دارای رژیم های آمریکایی هستند ولی با خیزش انقلابی مردم شاهد سقوط دومینووار حاکمان دست نشانده هستیم و امریکا به ناچار محکوم به عقب نشینی استراتژیک در منطقه می باشد .



نوشته شده توسط محله دره سور
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

معرفی روستای زیبای دره سور از توابع شهرستان جم وریز-

روستای دره سور از لحاظ آب وهوا بسیار مطلوب .شغل اکثر مردمان آن کشاورزی ودام پروری میباشد.محصولات این روستا عبارتند از سیفیجات.لیمو.انار.خرما.گندم.این روستا را با نام بزرگ خاندان زائرعبدالعلی درخشان می شناسند.

روستای دره سور از لحاظ آب وهوا بسیار مطلوب وپوشیده از درختان بادام وحشی وسدروجنگل های زیبا می باشد.شغل اکثر مردمان آن کشاورزی ودام پروری است.محصولات این روستا عبارتند از سیفی جات.لیمو.انار.خرما.گندم.این روستا را با نام بزرگ مشهدی خاندان زائرعبدالعلی درخشان می شناسند.

دنبال کنندگان ۱ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
نویسندگان
آخرین نظرات
  • ۳ دی ۹۷، ۱۸:۵۳ - نیم ست کودکانه
    عالیه
  • ۳ دی ۹۷، ۱۸:۵۲ - نیم ست کودکانه
    عالیه

رخدادهای 13 آبان

چهارشنبه, ۹ آبان ۱۳۹۷، ۰۱:۵۴ ب.ظ

13 آبان

13آبان هم چنین روزی است که در آن سه حادثه مهم رخ داده است و در تاریخ بعنوان سه رخداد بزرگ سیاسی ثبت شده است .

الف : آبان ۱۳۴۳ تبعید حضرت امام به ترکیه .

ب: ۱۳ آبان ۱۳۵۷ قتل عام و کشتار دانش آموزان و دانشجویان توسط مزدوران رژیم شاه .

ج: ۱۳ آبان ۱۳۵۸ تسخیر لانه جاسوسی امریکا به همت دانشجویان مسلمان پیرو خط امام .

از این رو ۱۳ آبان بخاطر یک سری ویژگی ها در فرهنگ انقلابی ما ، بعنوان یکی از ایام الله هاشناخته شده است . رخدادهای ۱۳ آبان در ۳ فاصله زمانی با ۳ هویت متفاوت حادث شده ولی هر سه حادثه یک پیام داشتند و برای رسیدن به یک هدف مشترک به وقوع پیوستند .

۱-هر سه اتفاق دارای یک نقطه اشتراک در مبارزه با استکبار جهانی به سرکردگی امریکاست .

۲-اگرچه این حوادث در زمانهای مختلف صورت گرفت اما حرکتی ممتد برای مبارزه با استکبار جهانی است .

۳-هر کدام از این سه حادثه یک چهره از استکبار را نشان می دهد آنهم چهره مردمی که در مقابل استکبار شد .

۴-هر سه رخداد اجزاء مشترک یک حرکت بود که منجر به ظهور انقلاب اسلامی و استمرار آن گردید .

۵-جنگ حق و باطل ویژگی هر سه حادثه می باشد که در این جبهه ، جبهه حق مردم و جبهه باطل امریکا و عمالش هستند .

۶-هر سه رخداد در شرایطی شکل گرفتند که موازنه قوا هیچ تناسبی با یکدیگر نداشتند و در موقعیتی کاملاً نابرابر به وقوع پیوست .

۷-در ۱۳۴۳ شاه بظاهر قدرت فائق بود امام (ره) را بازداشت و تبعید نمود. اما در نهایت بازنده بحران شد . در ۵۷ حکومت نظامی تهران قدرت فائق بود و براحتی قتل عام کرد ولی برکناری دولت شریف امامی در ۱۴آبان و بقدرت رسیدن ارتشبد از هاری و سپس سقوط رژیم پس از سه ماه را شاهدیم . در ۱۳۵۸ یک طرف امریکا و طرف دیگر مردم بودند . هر سه حادثه جبهه برتر و قدرتمند براساس محاسبات ، مغلوب شد و شکست خورد.

۸-در هر سه حادثه دشمن امریکا با ملت ایران مشهود است و در راس این سه حادثه مهم ، استکبار ستیزی و جدیت در راه مبارزه با شیطان بزرگ مثل آفتاب می درخشد .

۱- رخداد و حادثه اول : تبعید حضرت امام در سال ۴۳ – قانون کاپیتولاسیون در ایران تصویب شد یعنی امریکائی ها و افراد وابسته به هر قدرت بیگانه و سلطه در هر کشور دیگر اگر جنایتی کردند دستگاه قضایی آن کشور حق رسیدگی ندارد . آن روز بیش از دویست هزار نفر امریکائی در مشاغل مختلف در ایران حضور داشتند معنای این قانونی چی بود ؟ اگر از این دویست هزار نفر امریکائی ساکن ایران که حقوقهای کلان می گرفتند و در همه امور کشور دخالت میکردند ! هر جنایتی قتلی ، دزدی می کردند دادگستری حق ندارد به آنها بگوید بالای چشمتان ابروست . باید قضاوت درباره آنها زیر نظر امریکائی ها انجام شود . این یکی از قوانین ذلت بار برای همه ملتهایی بود که بدان تن دادند ولی امام تسلیم نشد و مقاومت کردند و این قانون را تقبیح کردند و رژیم عکس العمل نشان داد ، تبعید امام به ترکیه اتفاق افتاد . به عبارتی دیگر ، پس از حادثه ۱۵ خرداد سال ۴۳ که منجر به دستگیری امام و کشتار خونین مدرسه فیضیه گردید حضور امام در ایران نقطه امیدی برای مبارزان بود . یکسال و اندی بعد از این فاجعه و زمانی که طاغوت زمان احساس کرد با افشاگریهای امام تحت فشار شدید افکار عمومی و علماء جهان اسلام قرار می گیرد ، در ۱۳ آبان ۴۳ امام را تبعید کرد . خشم و کینه انقلابی مبارزان آن دوران از این اقدام رژیم پهلوی هرگز فروکش نکرد . در اینروز حرکتی آغاز شد که سرانجام با برچیدن حکومت طاغوت در ایران الگویی برای مبارزان راه آزادی و استقلال و مبارزه بی امان با امریکا گردید .

تبعید حضرت امام در پی اولین اعتراض مشخص و علنی ایشان به اسارت ایران توسط امریکا صورت گرفت . حضرت امام در جمع مردمی که روز ۵ آبان ۴۳ در منزلشان جمع شده بودند از احیاء مجدد کاپیتولاسیون که از وام ۸۰۰ میلیون دلاری امریکا به ایران سخن می گفتند و موجی از اعتراض علماء و روحانیون و مردم را بر علیه خاندان شاه در امریکا براه انداختند و مزدوران شاه به فاصله یک هفته ، همین روز ۱۳ آبان حضرت امام را دستگیر و به ترکیه و سپس به نجف تبعید کردند . بدین ترتیب روز ۱۳ آبان نقطه عطفی در مبارزات ضد امریکائی گردید و بخشی از فرمایشات حضرت امام عبارت است از : « والله گناهکار است کسی که داد نزند ، والله مرتکب کبیره است کسی که فریاد نزند . ای سران اسلام به داد اسلام برسید ، ای علمای نجف به داد اسلام برسید ، ای علمای قلم به داد اسلام برسید ، رفت اسلام … امروز تمام گرفتاری ما از آمریکاست تمام گرفتاری ما از اسرائیل است . اسرائیل هم از امریکاست این وکلا هم از آمریکا هستند این وزراء هم از آمریکا هستند که همه دست نشانده آمریکا هستند … »

۲- برگزاری سالگرد این روز در سالهای بعد ادامه داشت تا در ۱۳ آبان ۱۳۵۷ حادثه دیگری اتفاق افتاد. در اوج مبارزات انقلاب اسلامی و به مناسبت اعتراض به رژیم شاه در سالروز تبعید امام دانش آموزان پس از ۱۵ سال تبعید رهبرشان در دانشگاه تهران تجمع نموده و با شعارهای مرگ بر امریکا ، مرگ بر شاه به جنگ با طاغوت رفتند که منجر به کشتار وحشیانه این طرفداران نوجوان خمینی کبیر توسط ساواک در روز ۱۳ آبان ۵۷ شد. بطوریکه در جریان این اجتماع مامورین نظامی رژیم پهلوی به جمعیت دهها هزار نفری دانشجویان و دانش آموزان یورش برده و پس از وحشیگیریهای فراوان در حدود ۶۵ نفر از دانش آموزان و دانشجویان شهید و صدها نفر مجروح و مصدوم گردیدند. که سرانجام منجر به فرار شاه در کمتر از دو ماه شد و با فرار شاه خائن از کشور صدای خرد شدن استخوانهای سلطنت ۲۵۰۰ ساله را به گوش جهانیان رساند . از اینرو به خاطر بزرگداشت یاد شهدای این فاجعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی ، ۱۳ آبان به عنوان روز دانش آموز نام گذاری و هر ساله مراسمی به این منظور از سوی دانش آموزان برگزار می شود .

۳- سرانجام با ورود امام ( ره) دهه فجر انقلاب اسلامی آغاز شد با پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام جمهوری اسلامی دسیسه های شیطان بزرگ علیه انقلاب هر روز بیشتر می شد . در سالگرد فاجعه خونین دانشگاه تهران که به روایتی شهید دانش آموز را تقدیم انقلاب اسلامی کرد در روز ۱۳ آبان ۵۸ دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در یک حرکت انقلابی ، لانه جاسوسی شیطان بزرگ امریکای جنایتکار را در تهران اشغال کرده و به این ترتیب انقلاب دومی جهت مبارزه با استکبار و مزدورانش آغاز شد . به فرموده امام، انقلابی بزرگتر از انقلاب اول را رقم زدند و بدین ترتیب شعار مرگ بر امریکا به استراتژی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران مبدل شد . و ملت مسلمان ایران به پیروی از امام راحلشان امریکا را شیطان بزرگ دانسته و مرگ بر امریکا را در همه تعقیبات نماز یومیه قرار دادند . یک روز پس از این واقعه دولت موقت به نخست وزیری مهدی بازرگان که نتواسنته بود پاسخگوی انتظارات مردم مسلمان و انقلابی در جهت مبارزه با ظلم و استکبار باشد با استعفای مهندس بازرگان ساقط شد و از طرف امام خمینی اداره امور کشور به شورای انقلاب واگذار شد .

آثار تسخیر لانه جاسوسی :

۱- ابهت امریکا در هم شکسته شد و روزنه امید و انگیزه مبارزه با ظلم و ظالم در جهان ایجاد شد .

۲-بی اثر شدن تلقینات امریکا برای مرعوب کردن ملتها .

۳-انقلاب را حفظ کرد و از افتادن در دام های خطرناک شرق و غرب بر حذر داشت .

۴-نقش بر آب شدن هدف امریکا در بازگرداندن استثمار و استبداد قبل از انقلاب به ایران که در صدد استفاده و چپاول منافع کشور بود .

۵-موجب بهم خوردن موازنه استعماری در منطقه شد .

۶-به فعالیت مملو از نیرنگ و توطئه سفارتخانه امریکا در تهران خاتمه داده شد .

۷-پرده از دیپلماسی جنایتکارانه واشنگتن برداشت .

۸-موجب فاش شدن نقش امریکا در غائله ها و جنگ افروزی های ایادی استکبار در تهران و کشورمان گردید .

۹-با اعتراض دولت موقت به گروگانگیری ، عدم حمایت گروهکهای ملحد و سازمانهای به اصطلاح خلقی از اقدام فوق ، بخوبی صف خادم و خائن را در آن دوران از یکدیگر متمایز ساخت .

۱۰-افشاء مهره های کاخ سفید در داخل تشکیلات دولتی ایران گاهی موثر در جهت شناخت دوستان و دشمنان انقلاب بود .

۱۱- موجب استمرار حضور مردم در صحنه ، تشدید احساسات ضد استکبار می شد . مخلص کلام اینکه در تاریخ ایران و هر کشور دیگری با امریکا جزء توطئه ، سلطه ، براندازی ، ظلم و ترویج و حمایت از صهیونیزم چیز دیگری دیده نشده است .

* در دولت های قبل یک عده خیال می کردند که اگر امریکا ارتباطاتش با کشوری مثلاً جمهوری اسلامی عادی شود و رابطه برقرار کنند ناگهان همه مشکلات اقتصادی ملت ایران حل خواهد شد! اگر کسی این طور فکر کند خطای عظیمی مرتکب شده است ملت ایران ارتباط با امریکا را یک دوره تجربه کرده است . امریکائی ها از سال ۳۲ که تمام قدرت استکباری را در ایران در دست گرفتند تا سال ۵۶ و ۵۷ هرچه داشتیم از ما گرفتند هر چه بوده است بردند . ناگفته نماند که انگلیس هم مثل امریکا است فرقی نمی کند قبل از امریکائی ها ، انگلیسی ها بر سیاست ایران مسلط بودند از اواخر دوران قاجار تا روی کار آمدن رضاخان تا بعد ، تا سال ۱۳۳۲ همه چیز در دست انگلیسی ها بود حکومت می آوردند ، حکومت می بردند ، نفت و منابع را غارت می کردند .

اما از نظر امریکا و سیاستمداران آمریکایی ارتباط برای این است که بتوانند بطور مرتب خواسته های خودشان را تکرار و دیکته کنند و ما را تهدید نمایند . ناگفته نماند که مبارزه با استکبار که امروز هم مظهر ، استکبار ، دولت و رژیم امریکاست جزء ذات این انقلاب و جزء کارها و خواسته های اصلی و اساسی این ملت است که به دخالت بیگانه ، به ذلت پذیری و به وضعیت بسیار تهدید آمیز قبل از انقلاب تن بدهد . چنانکه امروز اوضاع فضاحت بار آمریکا در جهان بویژه درون مرزهای خود و در منطقه که در اثر بیداری اسلامی به بار آورده را شاهدیم .

اما درس هایی که از این سه رخداد بزرگ سیاسی تاریخ معاصر ایران آموختیم عبارت است از :

۱) ۱۳ آبان ۱۳۴۲ درس پیروی از رهبری و ارزش ولایت الهی .

۲) ۱۳ آبان ۱۳۵۷ درس ستیز و مقابله با ظلم و جور و ستم .

۳) ۱۳ آبان ۱۳۵۸ درس ایمان و استواری و برائت از شیاطین.

اما نکته حائز اهمیت این که ۱۳ آبان امسال دارای ویژگی خاصی نسبت به سالهای گذشته دارد و آن به راه افتادن بیداری اسلامی در کشورهای مسلمان منطقه می باشد که عموماً دارای رژیم های آمریکایی هستند ولی با خیزش انقلابی مردم شاهد سقوط دومینووار حاکمان دست نشانده هستیم و امریکا به ناچار محکوم به عقب نشینی استراتژیک در منطقه می باشد .

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۸/۰۹
محله دره سور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی